10-delige Online Oudertraining Leespraat

In oktober 2020 start een nieuwe online training in tien lessen, verdeeld over zes maanden. De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor ouders, die meer verdieping zoeken en Leespraat echt in de vingers willen krijgen. De training vindt vanaf oktober tweewekelijks plaats op tien maandagavonden van 20.00 tot 21.30 uur. De laatste lesavond is in maart 2021. De regelmaat waarin de training gegeven wordt, zorgt ervoor dat je de draad van Leespraat goed kan oppakken én kunt vasthouden.

Tijdens de training neemt Hedianne Bosch je mee door alle aspecten en oefeningen van Leespraat en krijg je veel achtergrondinformatie, zodat je als ouder zélf deskundig wordt in het begeleiden van je kind met Leespraat.

De theorie wordt voortdurend gekoppeld aan de praktijk. Iedere les eindigt met een thuisopdracht, die in de volgende les besproken wordt. Aan de hand van gerichte vragen delen deelnemers hun ervaringen en videofragmenten met elkaar.

Na afloop van iedere les ontvang je een pdf met de belangrijkste punten uit de PowerPoint. Ook kun je tussen de lessen door per email vragen stellen aan de docent. Deze worden meegenomen in de volgende les of direct beantwoord.

De training is speciaal voor ouders en de inhoud van de lessen is daarop toegespitst. Daarom worden ook uitsluitend ouders toegelaten die zelf actief met hun kind met Leespraat bezig zijn.

De kosten voor de training zijn € 375,-. Na afloop ontvang je een certificaat en kun je bij interesse met korting doorstromen naar de Vooropleiding Begeleider Leespraat.

De training is geschikt voor zowel ouders die net starten met Leespraat als voor ouders die al een tijdje onderweg zijn en verdieping en inspiratie zoeken. De leeftijd of leeservaring van je kind is niet van belang.

Aan deze online training via Zoom kunnen 6 – 10 ouders deelnemen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan even naar boschhedianne@gmail.com .